Produktbild
Afzaal, MuhammadAamir, MuhammadZahoor, TahirStability of Encapsulated Lactic Acid Bacteria in Yoghurt
Kartoniert, LAP Lambert Academic Publishing (2015)
41,10 €
inkl. MwSt.
zzgl. Versandkosten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
mehr
lieferbar in 1-3 Werktagen

Probiotic are ingredients mostly fermented and selected that permit precise changes, both in the properties and action in the gastrointestinal tract (GIT). Yoghurt with the living probiotic bacteria can help in the digestion of lactose in the intestine. Probiotic health benefits that include antibiotic therapy, improve symptoms of lactose intolerance, provide resistant against cancer, healthy substitute of good bacteria in the intestinal tract, reduce incidence of diarrhea in humans and help in ...

Weiterempfehlen:

DETAILS

Stability of Encapsulated Lactic Acid Bacteria in Yoghurt

Afzaal, Muhammad, Aamir, Muhammad, Zahoor, Tahir

Kartoniert, 88 S.

Sprache: Englisch

220 mm

LAP Lambert Academic Publishing (2015)

Gewicht: 2000 g

ISBN-13: 978-3-659-78663-1

Titelnr.: 54721805

Bewertungen (0)
Jetzt bewerten
Mehr von Muhammad Afzaal, Muhammad Aamir und Tahir Zahoor
Gesamtsumme

inkl. MwSt.

Sie haben bisher keine Artikel in deinen Warenkorb gelegt. Bitte verwenden Sie hierfür den Button 'kaufen'.